Sponsorinformatie

Wilt u ook sponsor worden van de Popfeesten Usselo? Lees dan even verder!

Indien u sponsor wordt van de Popfeesten Usselo draagt u er aan bij om dit gezellige volksfeest steeds een beetje mooier te maken. Daarnaast helpt u ons om het feest voor iedereen betaalbaar te houden. Voor uw bedrijf is het natuurlijk een mooie kans om meer naamsbekendheid te genereren en andere plaatselijke ondernemers te ontmoeten.

Dit bieden we u!

Sfairpreum’n in Össel en vogelschieten
Wij nodigen u van harte uit voor het altijd succesvolle Sfairpreum’n in Össel! Dit is een vrijdagmiddagborrel waarbij er verschillende kleine gerechtjes worden verkocht door lokale horecazaken. U kunt naast gezellig borrelen dus ook bij ons eten samen met uw collega’s, zakenrelaties, familie en vrienden!

Gelijktijdig met het Sfairpreum’n kunnen sponsoren een gooi – of beter gezegd schot – doen naar de titel schutterskoning(in). Als sponsor kunt u een team opgeven voor het vogelschieten en samen met uw collega’s de strijd aan te gaan met de andere sponsoren.

Netwerkmunten.
Wij bieden onze sponsoren de unieke kans om de munten zakelijk te bestellen. Dat betekent dat u de munten doormiddel van een e-mail aan de penningmeester (penningmeester@popfeesten-usselo.nl) kunt bestellen en deze liggen dan voor u klaar bij de kassa. De munten zijn niet anders dan de andere munten, behalve dan dat het voor ondernemers financieel voordeliger is! Voor deze munten krijgt u namelijk een factuur. Een goede reden om uw zakenrelaties en werknemers op een extra rondje te trakteren!

Sponsorpakketten

We hebben verschillende sponsorpakketten waaruit u kunt kiezen. In het overzicht hieronder ziet u wat de inhoud van de pakketten is. Daarnaast is het ook mogelijk om in natura te sponsoren. De waarde van uw bijdrage bepaalt dan uw sponsorpakket. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via: sponsoring@popfeesten-usselo.nl

Noaberpakketten 2024

PakketNoaber 1Noaber 2Noaber 3Noaber 4
Logo op sponsorpagina van onze site met een link naar eigen website√ √ √ √ 
Logo (groot) op alle pagina’s van onze site√ 
Logo groot op de schermen in de tent√ √ 
Logo klein op de schermen in de tent √ √ 
Logo op briefpapier√ √ 
Logo op Facebook en Instagram√ √ √ 
Naam op Facebook en Instagram√ 
Logo op flyers√ √ √ 
Naam op flyers√ 
Logo op groot LED-scherm op terrein√ √ √ √ 
Eigen bouwhekspandoek binnenkant terrein (zelf aanleveren)√ √ √ 
Eigen invulling voor sponsoring (bijvoorbeeld naam koppelen aan programmaonderdeel)√ 
Entreekaarten (Passe-partout)2 stuks4 stuks6 stuks8 stuks
Kosten (exclusief btw)175 euro300 euro575 euro1100 euro

Aanmelden en opzeggen sponsoring

Bent u inmiddels enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden als nieuwe sponsor? Stuur dan een e-mail naar: sponsoring@popfeesten-usselo.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Als u besluit sponsor te worden van de Popfeesten Usselo dan ontvangt u aan het begin van ieder kalenderjaar een e-mail van ons. Als u uw sponsorpakket wilt wijzigen of opzeggen dan kunt u dat gemakkelijk per e-mail aangeven. Als u gewoon wilt blijven sponsoren onder dezelfde voorwaarden dan hoeft u niets te doen.

Scroll to top
Facebook
INSTAGRAM